Der findes et hav af forskellige accessories i butikkerne, og en lang række uskrevne regler omkring hvad man må mikse og hvordan. Nu nærmer sæsonen for julefrokoster sig, og vi har derfor tænkt os at hjælpe jer lidt på vej, med en lille guide til at finde de helt rigtige ting til outfittet.

For at gøre det lettere for jer, har vi her i indlægget samlet et udvalg af smykker, bælter osv. som er tilpasset nogle af 2-Biz’ kjoler.

Er du derfor usikker på hvad du skal tage på til din nye 2-Biz kjole, skal du bare læse med her. Så er du sikker på du ikke går galt i byen når dagen nærmer sig.

Vi har samlet 3 korte, men meget brugbare tips nedenunder:

– Du har måske hørt, at det er forkert at blande guld og sølv smykker, og at de skal holdes i hver sin stil. Det er ikke rigtigt – du må gerne blande de to ting – hvis du kan formå at sætte dem sammen på den rigtige måde. Fx går guld og hvidguld godt sammen da hvidguld er næsten ligesom sølv.

– Synes du selv din kjole er lidt for bred, og måske får dig til at blive lidt for baggy? Der har vi alle været – løsningen er at finde et tyndt bælte i en farve der passer til, og binde rundt om livet. På den måde får du fremhævet din talje, og kjolen har fået et helt nyt look.

– For det meste er det bedst at blande guld smykker med kjoler i varme farver, da guld også ligger i den varme ende, men i nogle tilfælde, som på billedet med vores røde Dataro kjole, kan man sagtens have sølv smykker på.

Vi ønsker dig et brag af en fest!

konkurrence

skaermbillede-2016-11-04-kl-12-48-40

skaermbillede-2016-11-04-kl-12-50-45

Date posted: 04/11/2016

Der er lukket for kommentarer.