Er du klar til ferien? Hvis ikke, så kan vi måske hjælpe dig. Det kan nemlig være rigtig svært, at pakke de rigtige feriestyles. Vi vil derfor give dig en guide til hvilke styles som du bør tage med på ferie, så du er sikret forskellige og lækre ferielooks.

1. Denimjakke: Som vi har vist jer før, så er en denimjakke et must i gaderoben og det er den også til ferien. Den er perfekt til de køligere aftener, hvor du skal ud og gå ved stranden.

2. Fin og luftig sommerkjole: En fin og luftig sommerkjole bør være på din pakkeliste til ferien, den kan nemlig du bruge til stort set alt: En tur på stranden, på shoppeturen eller hvis du skal ud at spise om aftenen. Vores Evette kjole har et ekstra plus, for den krøller ikke i kufferten, så den vil altid være pæn at se på.

3. Sommerhat: En sommerhat er et must på en ferie. Den er perfekt til at pifte sommerkjolen op, og kan også bruges som solhat, når du sidder på stranden, med en god bog.

4. Basic top: Du bør også pakke en eller flere basic toppe til ferien. Den kan nemlig bruges sammen med en nederdel eller et par shorts, og under din denimjakke.

5. Toppe: Et par fine sommertoppe bør du også få pakket ned i din kuffert til ferien, og gerne nogle med nogle blonder, eller andre feminine detaljer, så du kan få et flot og feminint ferielook.

6. Shorts/nederdele: Sidst men ikke mindst, bør du også pakke nogle shorts og nederdele med i kufferten, så du kan variere  mellem et casual og festligt ferielook.

Du ønskes en rigtig dejlig ferie ☺

IMG_7594

Date posted: 22/06/2016

Der er lukket for kommentarer.