EARLY SPRING 2022

Med ES22 har vi skabt kontraster til vinterens triste, grå toner og som altid er udgangspunktet taget i den kommende sæsons trends og mest efterspurgte farver. Scroll dig igennem et væld af skønne forårsstyles, find dine personlige favoritter – og tag hul på 2022 med stil!

GRØN, GRØNNERE, GREENERY

Grøn bliver uden tvivl sæsonens hitfarve. Efter en mørk, kold og grå vinter har vi brug for at sætte lidt kulør på hverdagen – og det gør vi kun bedst med et brag af en farve, nemlig greenery. Den smukke grønne farve kan mixes og matches på tværs af kollektionen, men fungerer også smukt til et par sorte bukser for et mere afdæmpet udtryk. 

DEN GRØNNE TRÅD

Det grønne viser sig desuden også i valget af kvaliteter. Oeko-Tex® certifcierede bluser. Fuldend sættet med et par af vores NOOS bukser. Bæredygtighed føles godt indeni, men kan i den grad også føles godt udenpå.  

ROLIGE NUANCER

Der kan også være behov for ro efter en hektisk juletid. Kollektionen byder derfor også på de mere afdæmpede, rolige farver. Også disse kan sammensættes på et utal af måder.

EN HILSEN FRA SYDEN

Soller kjolen sender med sine varme farver og Marrokansk inspireret print tankerne direkte til syden og vi længes allerede efter varmere himmelstrøg. Da der dog går lidt endnu, før samme stemning rammer skandinavien, kan man passende trække i en skøn strik som Bobo i farven Coral Rose. Er det ikke næsten ligeså godt som en solnedgang i Caribien?