SPRING 2022

Spring ud i foråret i sæsonens hotteste farver og spændende nyheder, som du med garanti ikke kan undvære. Foråret byder på masser af festlige arrangementer, såsom konfirmationer og bryllupper, og generelt skal vi til at iklæde os friske og lette styles, da det heldigvis også er begyndt at blive varmere. SP22-kollektionen byder på skønne styles til enhver anledning. Tag hul på foråret med 2-Biz – vi lover, det bliver farverigt og fantastisk!

DEN GRØNNE TRÅD

Oeko-Tex®, genanvendt polyester og EcoVero viskose er blevet en fast bestanddel i vores kollektioner. Du kan altid regne med, at vores NOOS (Never Out of Stock) bukser er Oeko-Tex certificeret og det samme gælder en stor del af vores basistoppe. Derudover er udvalgte styles også produceret i EcoVero viskose. Læs mere om vores bæredygtige tiltag her.

In Sync with Pink

Kollektionen er spækket med forårets musthave farve – pink! Skab blikfang med et fuldendt pink sæt eller kombiner det med en skøn denimbuks.

BLUE SKY – WELCOME BACK!

Kollektionen byder også på de mere afdæmpede og rolige farver som for eksempel disse blå nuancer, der hurtigt leder tankerne hen på en skyfri himmel i det friske forår.