https://www.bustedwoman.com/2biz/https://www.trydeandres.dk/2-bizhttps://www.bustedwoman.com/2biz/

→ Køb 2-biz tøj online hos Busted her

Busted er en online forhandler af 2-Biz tøj, der henvender sig til den moderne kvinde. 2-Biz tøj er præget af smukke naturlige farver og grafiske mønstre. Designet er stilsikkert og består af moderne snit. Er du på udkig efter nyt tøj, som passer til alle anledninger, er 2-Biz det helt rette for dig.

De seks årlige kollektioner bliver solgt over hele Skandinavien og med cirka 800 fysiske forretninger samt online shops, skulle der gerne være rig mulighed for at købe tøj fra 2-Biz. 

 

Kvalitet og komfort går hånd i hånd 

 

2-Biz designer tøj til den moderne kvinde, hvorfor de feminine former er i højsædet. Tøjet bliver designet således, at der er tøj til enhver kropstype. Samtidig går kvaliteten på tøjet hånd i hånd med komforten og pasformen. Det er yderst vigtigt, at kvinden befinder sig godt tilpas i tøjet, så hun finder det attraktivt at have det på til forskellige lejligheder.

Der er tænkt over hver evig eneste lille detalje ved hvert evigt eneste design. Det betyder, at der altid vil være noget helt unikt i hver eneste kollektion. Der er tænkt over de grafiske mønstre og prints kombineret med brugen af glade og livlige farver. Det er vigtigt for 2-Biz, at der er plads til enhver kvindekrop, hvorfor designet og pasformen klæder alle.

 

Find et 2-Biz sæt på Busted

 

Hvad, der kendetegner 2-Biz seks årlige ekspreskollektioner, er de mange smarte sæt. Sæt kan anvendes ved alle lejligheder, og kan kombineres på kryds og tværs med andre tøjdele fra 2-Biz. Det giver en stor frihed til kvinden, da et sæt kan bruges i mange sammenhænge. Det kan også skilles ad, så det bliver brugt i en anden kombination.

Designet er i naturlige og livlige farver, og der er et bredt udvalg både på Busteds webshop og i de fysiske forretninger. Vigtigt at nævne er, at de seks kollektioner altid er designet efter tidens tendenser og trends. Derfor kan kvinden stilsikkert og modebevidst gå rundt i tøj fra 2-Biz, der samtidig også er lavet i yderst behagelige materialer. Der er alt lige fra jeans til kjoler og noget for enhver smag.