fbpx
https://www.bustedwoman.com/2biz/?utm_source=2biz&utm_medium=2biz&utm_campaign=2bizhttps://www.bustedwoman.com/2biz/?utm_source=2biz&utm_medium=2biz&utm_campaign=2biz

2-Biz blazer

Viser alle 4 resultater

2-Biz er et mærke til den modebevidste kvinde som går op i at både design, kvalitet og pris er i orden. Passer du ind i denne kategori, og er du desuden på udkig efter en ny blazer, kan du med fordel tjekke vores udvalg, og finde dig en ny 2-Biz blazer. Det har i mange år været moderne for kvinder at klæde sig i blazere. På trods af, at det oprindeligt var en maskulin beklædningsgenstand som ofte indgik i jakkesæt, er det i høj grad noget moderne kvinder klæder sig i for at opnå et feminint udtryk. Men hvorfor er en 2-Biz blazer et godt valg til din garderobe? Her kan du læse om tre gode grunde til at købe en 2-Biz blazer.

Tøj man bliver glad af

2-Biz laver tøj i glade og flotte farver. Er du på udkig efter en blazer der kan pifte ethvert outfit op, er en 2-Biz blazer et oplagt valg. Der er både forskellige mønstre, farver, kvaliteter og materialer. En 2-Biz blazer rammer bredt, fordi der er lidt for enhver smag. Der er ligeledes mange forskellige pasformer, så du kan helt sikkert finde en 2-Biz blazer der passer lige præcis til din facon og smag. Du kan både få en 2-Biz blazer med striber, tern eller blot i en frisk farve, som sætter kulør på din hverdag. Desuden fås blazerne i flere forskellige længder, så om du foretrækker helt korte blazere, eller godt kan lide lidt længde, kan du helt sikkert finde en perfekt blazer til dig.

Et feminint præg

2-Biz laver meget feminint tøj, hvilket kommer til udtryk i de forskellige pasformer, mønstre og farver. Med en 2-Biz blazer bliver outfittet automatisk lidt ekstra feminint, hvilket mange kvinder er glade for. Mange af blazerne er figursyede, hvilket gør taljen ekstra tydelig, og fremhæver dine kvindelige former. Det er i høj grad med til at give et feminint præg, og gør at du sagtens kan kombinere blazeren med eksempelvis habitbukser, og stadig se yderst kvindelig ud. Desuden er mange af blazerne i feminine farver, eller indeholder feminine detaljer som for eksempel bestemte knapper eller lommetyper. Har du det bedst i feminint tøj, kan du med garanti finde en 2-Biz blazer der passer til din smag.  

Muligheder for at kombinere i sæt

Med en 2-Biz blazer er det et oplagt valg at kombinere med eksempelvis en nederdel eller jumpsuit i samme farve, mønster eller materiale. Det er der gode muligheder for, da 2-Biz laver meget tøj i sæt, så du kan blive klædt på fra top til tå. Hører du til den gruppe af mennesker der er vilde med sæt, er en 2-Biz blazer derfor et oplagt sted at starte. Du kan kombinere den med andre items fra brandet, og se både fantastisk, stilet og moderne ud. En 2-Biz blazer er et godt valg af mange grunde – se vores udvalg, og find selv ud af hvorfor.