https://www.bustedwoman.com/2biz/?utm_source=2biz&utm_medium=2biz&utm_campaign=2bizhttps://www.bustedwoman.com/2biz/?utm_source=2biz&utm_medium=2biz&utm_campaign=2biz

2-Biz jakker

Viser alle 36 resultater

Leder du efter en lækker jakke, der passer til mere eller mindre alle outfits? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos 2-Biz har vi skabt et stort udvalg af lette jakker, der passer perfekt ind i din garderobe. En 2-Biz jakke er af god kvalitet, og fokuserer på pasformen, så den passer til netop din kropstype. Du kan derfor være helt sikker på, at du finder en 2-Biz jakke, der passer ind i din garderobe og til dit behov.

Vælg en 2-Biz jakke der gør dig glad

Her hos os ved 2-Biz finder du jakker i mange forskellige farver. Gældende for vores jakker er, at de er meget lette, og derfor kan jakkerne bruges som cardigans i de kolde vintermåneder, eller som sommer- og efterårsjakker. Hvis du mest er til en klassisk sort, der matcher mere eller mindre alt tøj, kan du finde sådan en hos os. Hvis du gerne vil tilsætte lidt farve på hverdagen, er det også muligt at finde en farverig jakke fra 2-Biz. 

Glade farver og feminine tryk er i fokus, når vi designer de 2-Biz jakker, der skal indgå i årets kollektioner. Vores jakker skal nemlig hjælpe dig med at udtrykke din personlighed og indre kvinde. Vi er derfor ikke blege for at sætte lidt kulør på vores jakker. De forskellige jakker har alle et feminint snit, der sørger for at du kan fremhæve din stil og krop på den helt rigtige måde.

Der findes ikke kun en slags 2-Biz jakke

For at imødekomme dine behov bedst muligt med vores jakker, har vi sørge for et stort udvalg af forskellige modeller af 2-Biz jakker. Vores fokus er særligt på pasformen, da vi bestræber os på at designe jakker, der passer til enhver kvindekrop. Derfor kan du også findes vores jakker i forskellige størrelser. Vi tilbyder dig en 2-Biz jakke i størrelserne fra S og op til XXL og fra 34-46. 

En 2-Biz jakke til alle kvinder

Hos 2-Biz lægger vi stort fokus på kvalitet, og vores 2-Biz jakke skal være designet til alle kvinder – uanset hvilken stil hun måtte have. Med en 2-Biz jakke får du en flot jakke, som du kan bære til hverdag såvel som til fest. Jakkerne passer perfekt sammen med en af vores skønne, farverige nederdele eller bukser, og bæres med vores bluser og toppe under. 

Detaljer, komfort og kvalitet er alle nøgleord, når det kommer til vores jakker. Det skal føles godt at bære en 2-Biz jakke. Derfor har vi sørge for, at der er god bevægelighed i jakkerne, samtidig med at de matcher din pasform. Kvaliteten er høj, hvilket betyder, at der er benyttet godt stof, der sørger for en behagelig følelse, når stoffet kommer i kontakt med din hud. Jakken skal dog ikke kun være behagelig. Den skal også se godt ud. Derfor har fokuseret på selv de helt små detaljer.