fbpx
https://www.bustedwoman.com/2biz/?utm_source=2biz&utm_medium=2biz&utm_campaign=2bizhttps://www.bustedwoman.com/2biz/?utm_source=2biz&utm_medium=2biz&utm_campaign=2biz

2-Biz toppe

Viser alle 55 resultater

2 biz skaber toppe, der passer til enhver lejligheder. Vores basic toppe bliver hurtigt en del af din faste garderobe, og kan både bruges under kjoler eller bluser, eller som et item i sig selv, der kan styles med en lækker jakke og et par jeans. Derudover har vi flere ærmeløse toppe i flotte grafiske prints, der inkorporerer forskellige varme farver i unikke, abstrakte og feminine mønstre. Desuden er der med en 2 biz top altid fokus på gode pasformer og lækre kvaliteter.

En 2 biz top til enhver lejlighed

Der er en 2 biz top til enhver lejlighed. Har du brug for en lækker basic top, der både kan bruges for sig selv i sommerperioden og under en bluse i vintermånederne, har 2 biz en stor basic kollektion med toppe i forskellige farver og lækre kvaliteter. Du vil kunne finde en 2 biz basic top til lige netop det, du har brug for. 

Derudover findes der en række ærmeløse toppe i 2 biz unikke prints, der kombinerer en række farver. Disse kan bruges til hverdag, men er også oplagt til en aften på restaurant eller til et finere selskab. De smukke prints, gør netop, at toppene er alsidige og nemt kan bruges til flere forskellige lejligheder alt afhængig af, hvordan du vælger at style dem. Her er der i høj grad kælet for detaljerne – med forskellige smukke halsudskæringer og feminine snit, der komplimenterer kroppen. 

Pasformer, der komplimenterer din krop

Med en 2 biz top, vil du altid få et item, der passer til din kropstype. Af samme grund kan en 2 biz top fås i forskellige størrelser: S til XXL. Således vil der altid være en 2 biz top, der passer til lige netop dig og din pasform. Vi har fokus på at skabe items, der har klassiske og feminine snit, der komplimenterer kvindekroppen og samtidig giver masser af komfort. Det mest afgørende for os er, at du føler dig godt tilpas i vores toppe, og at der dermed altid en pasform eller et snit, der komplimenterer de dele af din krop, du helst vil fremhæve. Netop derfor har vi ikke kun lavet én enkelt basic top, men har skabt en lang række toppe i forskellige pasformer og med varierende detaljer. Fælles for dem er dog, at de alle er lavet af lækre og komfortable materialer. 

Toppe i lækre materialer 

Med en 2 biz top, kan du vide dig sikker på, at der aldrig gås på kompromis med kvaliteten. Netop fordi komfort altid er i højsædet, skabes en 2 biz top altid i kvaliteter, som vi ved er behageligt og som samtidig komplimenterer designet. Særligt ved vores basic toppe, er der kælet for kvaliteten, så du altid har lyst til at tage den på under poncho eller kjoler. De føles lækre og behagelige mod huden.